Portemonnee

Top 5: Duurste Valentijnscadeaus ter wereld

Duurste Hotelkamer, sierraad, restaurant, parfum en reis

We kunnen klagen over de vercommercialisering van Valentijnsdag, of überhaupt over Valentijnsdag, of überhaupt over commercie. Maar met geld kun je mooie dingen doen, en niets zegt zo luid en duidelijk ‘ik hou van je’ als hele dure dingen. ThePostOnline brengt u daarom een top 5 van de duurste – en dus de meest kansrijke – manieren om uw geliefde in te palmen. Portemonnees in de aanslag? Go!

1. Duurste hotel

De duurste hotelkamer ter wereld is om de zoveel tijd een andere hotelkamer, want veel chique hotels willen kunnen pochen met dat predikaat. Op dit moment maak je het meest indruk met de Royal Penthouse Suite in het Hotel President Wilson in Genève. De prijs begint voor één nacht op 50.000 euro, afhankelijk van de datum. Dat is ongeveer 35 euro per minuut, gebaseerd op 24 uur.

2. Duurste sierraad

diamant_bikiniDe Diamond Bikini, een ontwerp van Susan Rosen en Steinmetz is eigenlijk het perfecte Valentijnscadeau. Het is een spannend lingeriesetje, maar ook een sierraad. De mini-bikini is gemaakt van 150 karaat diamanten. Kost je 30 miljoen dollar, maar dan dan heb je wel de perfect combination between sexy and cute te pakken. Vraag maar aan Steve Carrel hoever je dat kan brengen.

 

 

3. Duurste restaurant

Het duurste restaurant ter wereld is volgens meerdere bronnen te vinden in Japan. Bij Kitcho betaalt een gemiddelde klant, drank niet meegerekend uiteraard, 445 euro per persoon. Dat volgt eigenlijk nog best mee, toch? Let wel, het gaat om een gemiddelde. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

4. Duurste parfum

Parfum! Daar pak je je geliefde helemaal mee in. Volgens het Guinness Book of World Records is de meest prijzig parfum die je kan krijgen het keizerlijke Clive Christian. Ze adverteren er zelfs mee: The worlds most expensive perfume. Een briljante marketingtruc overigens, het is duur, dus het zou wel goed zijn. Wij kennen nog een aantal modemerken die daar ook wel bij varen. Oh ja, zo’n vlesje kost ongeveer 176.000 euro. Krijg je er nog een mooie flesje bij ook.

5. Duurste reis

Niets zegt zo duidelijk dat je van iemand houdt, als het voorstel om twee jaar lang de wereld rond te reizen. Voor een miljoen euro – per persoon – reis je langs alle 962 locaties op de werelderfgoedlijst, dat is heerlijk turven, kunnen wij u vertellen. En op het eind is je World Travel Map helemaal groen, dat gaat ongetwijfeld veel Facebooklikes opleveren! Boeken kan via Hurlingham Travel.

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.