TPOok!

 
Business

Lelijke handtekening op dollar geen probleem

Grafologen vinden beweringen over Lew onzin

In tegenstelling tot wat de Washington Post gisteren meldde, is op basis van een handtekening niets te zeggen over het karakter van de nieuwe minister van financiën van de Verenigde Staten, Jack Lew. Deze handtekening zou volgens grafoloog Kathi McKnight iets kunnen zeggen over zijn karakter en daarmee de toekomst van de Amerikaanse economie.

De handtekening van Lew wordt in Amerika niet met veel enthousiasme ontvangen. Amerikanen gruwen van het idee dat de lusjes van Lew daadwerkelijk op een dollarbiljet gaan prijken.

Grafologen

De voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Forensische Schriftexpertise, Peter Zevenbergen, noemt de uitspraken van de Amerikaanse grafoloog over Lew ‘onzin van de bovenste plank. Die man moet dat wel uit zijn hele dikke duim gezogen hebben’.

Hester van de Weg–Schuringa is voorzitster van de Nederlandse Orde van Grafologen. Ze is het met Zevenbergen eens. ‘Een goede grafoloog kan dit echt niet doen. Je hebt minstens 20 regels originele handgeschreven tekst van iemand nodig om iets over het karakter te kunnen zeggen.’

Zacht

McKnight ziet de zachte kant van de technocraat in de handtekening. Dit zou geen verkeerde eigenschap zijn in het huidige Amerikaanse politieke landschap. Hoop op makkelijke onderhandelingen over de Amerikaanse begrotingsonderhandelingen hoeven de Amerikanen niet te hebben. Lew heeft een enorme kennis van zaken en staat bekend als een keiharde onderhandelaar.

Een lullige handtekening doet daar niks aan af.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.