Gabriel Aubry mag kind weer zien

03-12-2012 17:32

Gabriel Aubry, anyone? Scharrelde met Jennifer Aniston en maakte van Halle Berry zijn baby-mama. Halle en Gabriel zijn inmiddels niet meer samen. Halle gaat nu trouwen met Olivier Martinez, de Franse acteur die zich vorige week ontpopte als zeer getalenteerde free-fighter. De twee willen verhuizen naar Frankrijk, maar Gabriel ligt al maanden dwars. Dit bereikte afgelopen week een hoogtepunt; Aubry kwam zijn dochtertje ophalen om samen met haar thanksgiving te vieren, maar dit liep anders af. Gabriel had even een contactverbod (wat zo op het eerste gezicht wat oneerlijk lijkt; zijn verwondingen zagen er iets pijnlijker uit) maar mag zijn dochter nu weer ophalen.

Martinez heeft zijn aanklacht tegen Aubry namelijk ingetrokken. Volgens een bron van RadarOnline heeft Olivier de politie in Los Angeles gevraagd af te zien van vervolging van Aubry. Volgens de bron van de website heeft de politie in Los Angeles de zaak al overgedragen aan het Openbaar Ministerie die een beslissing moet nemen over verdere vervolging. Nu de Franse acteur heeft aangegeven de zaak niet te willen doorzetten, is de kans groot dat justitie de zaak seponeert.

Halle Berry en haar ex sloten eerder deze week al een overeenkomst waarin staat dat ze afzien van verdere aanklachten. Volgens de bron van RadarOnline hebben de partijen de strijdbijl begraven in het belang van hun dochtertje.

Bron: ANP