ŠKODA Fabia Greenline Businessline: fraaie extra’s zijn standaard

13-10-2011 19:00

De ŠKODA Fabia Hatchback Greenline en Combi Greenline zijn er nu ook als Businessline. Dit betekent dat populaire fabrieksopties zijn samengevoegd in een aantrekkelijk geprijsde uitvoering. Het klantvoordeel bedraagt 1.140 euro.

[persbericht] De ŠKODA Fabia Hatchback Greenline en Combi Greenline zijn een hit. Het duo is populair vanwege hun wegenbelasting- en BPM-vrijstelling in combinatie met de ruimte, veiligheid en rijeigenschappen van een volwassen auto. Bovendien zijn ze zakelijk te rijden met slechts 14% bijtelling. Niet gek dat de Greenline veruit het populairst is binnen het Fabia-gamma.

De nieuwe Businessline is rijk uitgevoerd met onder andere een middenarmsteun vóór met opbergvak, navigatiesysteem Amundsen met het wegennet van West-Europa, Parking Distance Control achter, een Climatronic elektronisch geregelde airconditioning, elektrische raambediening en een multifunctioneel lederen stuurwiel inclusief lederen versnellingspook en handremgreep. Daarnaast zijn elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels, cruise control, dagrijverlichting, Elektronische Stabiliteits Controle en anti-slip regeling (ASR), 15-inch lichtmetalen velgen, mistlampen vóór en een radio/CD-/MP3-speler van huis uit al aanwezig op elke ŠKODA Fabia Greenline.

De ŠKODA Fabia Hatchback Greenline Businessline is er vanaf 15.990 euro, wat neerkomt op een klantvoordeel van 1.140 euro. De leaseprijs begint bij 309 euro per maand. De ŠKODA Fabia Combi Greenline Businessline is er vanaf 16.990 euro. Ook in dit geval is het klantvoordeel 1.140 euro. De leaseprijs begint bij 325 euro per maand. Er is geen BPM en wegenbelasting verschuldigd. Zakelijk zijn ze te rijden met slechts 14% bijtelling. Dit is allemaal te danken aan de zuinige en schone dieselmotor. [/persbericht]